Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізатпен дайын өнімдердің құрамын анықтау әдістері
-
Бұл пән тамақ өнімдерін өндіруге арналған өсімдіктер мен жануарлардан алынатын өнімдердің сипаттамасын, дайын тамақ өнімдерінің сапасы мен тағамдық құндылығын кешенді бағалау кезінде кейбір химиялық компоненттерді, физикалық, физика-химиялық, биохимиялық, құрылымдық-механикалық қасиеттерді анықтау әдістерін, сондай-ақ компоненттер мен тамақ өнімдерінің қасиеттерін талдау әдістері мен әдістерінің жіктелуін, тамақ өнімдерінің қасиеттерін анықтау әдістерін зерттейді және азық-түлік, оларды талдаудың химиялық әдістері.
-
Образовательная программа 6B07503 Стандарттау, сертификаттау және сапаны бақылау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1