Шикізатпен дайын өнімдердің құрамын анықтау әдістері

  • Бұл пән тамақ өнімдерін өндіруге арналған өсімдіктер мен жануарлардан алынатын өнімдердің сипаттамасын, дайын тамақ өнімдерінің сапасы мен тағамдық құндылығын кешенді бағалау кезінде кейбір химиялық компоненттерді, физикалық, физика-химиялық, биохимиялық, құрылымдық-механикалық қасиеттерді анықтау әдістерін, сондай-ақ компоненттер мен тамақ өнімдерінің қасиеттерін талдау әдістері мен әдістерінің жіктелуін, тамақ өнімдерінің қасиеттерін анықтау әдістерін зерттейді және азық-түлік, оларды талдаудың химиялық әдістері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top