Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын гигиеналық бақылау
-
Бұл пән азық-түлік гигиенасы мен қауіпсіздігі саласындағы заңнамалық базаны, тамақ объектілеріне қойылатын жалпы санитарлық-гигиеналық талаптарды, тамақ өнімдері кәсіпорындары мен қоғамдық тамақтандырудағы санитарлық қадағалаудың ерекшеліктерін, азық-түлік саудасын санитарлық-гигиеналық бақылау объектісі ретінде қарастырады, сондай-ақ азық-түлік өнімдерінің сапасы мен бақылауын қамтамасыз ететін құжаттарды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07503 Стандарттау, сертификаттау және сапаны бақылау (салалар бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1