Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің микробиологиялық қауіпсіздігі
-
Бұл пән әсер ету морфологиясы мен жүйесін, қауіптілік физиологиясын, қоршаған ортаның тіршілік қаупіне әсерін, Тамақ өнімдеріндегі микроорганизмдер тудыратын биохимиялық процестерді, патогендік микроорганизмдерді, тамақ аурулары мен улануды, сондай-ақ өсімдіктер мен сирек кездесетін тамақ топтарының микробиологиясын, жануарлар мен өсімдік тектес тамақ өнімдерінің микробиологиясын зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07503 Стандарттау, сертификаттау және сапаны бақылау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1