Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесі
-
Бұл пән тамақ өнімдерінің таралуы мен жасандылығы саласындағы теориялық негіздерді, тамақ объектілерін зерттеу әдістері мен тәсілдерін, гигиенаның теориялық және практикалық негіздерін, өндірістің технологиялық процестерін және өнімдерді өңдеудің санитарлық режимдерін, сондай-ақ азық-түлікті тексеру және сертификаттау жүйесі, Codex Alimentarius стандарттары бойынша талдау және сынама алу әдістері бойынша ұсыныстарды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07503 Стандарттау, сертификаттау және сапаны бақылау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1