Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімнің гигеналық негізі
-
Бұл курс сыртқы орта факторларына, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалауға, абаттандыруға, күтіп-ұстауға, өндіріс, сақтау, сату жағдайларына, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды қарастырады. Тамақтану гигиенасы мен санитариясы саласындағы заңдар мен НҚА-ның негізгі ережелерін, тамақ өнімдерін өндіруге, өңдеуге, сатуға және тұтынуды ұйымдастыруға байланысты қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптарды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07503 Стандарттау, сертификаттау және сапаны бақылау (салалар бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1