Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам қоспалары
-
Пәннің мақсаты білім алушыларды тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды ұтымды және қауіпсіз пайдалану саласындағы заңнамамен, нормативтік құжаттармен және ережелермен таныстыру болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы тамақ технологиясы мен тамақтануда тағамдық қоспаларды пайдалану әдістерін қолдануға, сондай-ақ химиялық және биотехнологиялық құрамын айқындауға қабілетті болады.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1