Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қазақстандағы азық-түлік қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты Қазақстанның азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін азық-түлік нарығын дамытудың мемлекеттік маңызын, ҚР өңірлері мен қалаларының азық-түлік қауіпсіздігінің аспектілерін, азық-түлік қауіпсіздігінің халықаралық аспектілерін таныстыру және зерделеу болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы азық-түлік қауіпсіздігінің негізгі ғылыми-практикалық ережелерін, азық-түлік қауіпсіздігі саласындағы құқықтық және нормативтік аспектілерді, шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін түсіндіруге, диссертациялық жұмысты жазу кезінде пайдалануға қабілетті болады.
-
Образовательная программа 7M07204 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1