Қазақстандағы азық-түлік қауіпсіздігі

  • Пәннің мақсаты Қазақстанның азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін азық-түлік нарығын дамытудың мемлекеттік маңызын, ҚР өңірлері мен қалаларының азық-түлік қауіпсіздігінің аспектілерін, азық-түлік қауіпсіздігінің халықаралық аспектілерін таныстыру және зерделеу болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы азық-түлік қауіпсіздігінің негізгі ғылыми-практикалық ережелерін, азық-түлік қауіпсіздігі саласындағы құқықтық және нормативтік аспектілерді, шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін түсіндіруге, диссертациялық жұмысты жазу кезінде пайдалануға қабілетті болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top