Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Технологиялық процестерді модельдеу
-
Пәннің мақсаты тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін ғылыми-зерттеушілік модельдеу әдістемесін зерделеу болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы заманауи бағдарламалық өнімдерді пайдалана отырып, сүт өнімдерін, ет өнімдерін және нан пісіру өндірісін өндірудің технологиялық процестерін модельдеуге, сондай-ақ тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру тәсілдерін қолдануға қабілетті болады.
-
Образовательная программа 7M08102 Жеміс-көкөніс шаруашылығы және агротопырақтану
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2