Жүзім өңдеу технологиясы

  • Пәннің мақсаты: магистранттардың теориялық және практикалық білімді меңгеруі, бау-бақша шаруашылығы бакалаврының өндірістік-технологиялық кәсіби қызметі үшін жүзім шаруашылығы және жүзім өңдеу саласында іскерліктер мен дағдыларды игеруі, жүзімнің негізгі түрлері мен сорттары, өсу, даму заңдылықтары, жүзім отырғызу материалын өндіру технологиялары, жүзімдіктерді отырғызу және күту технологиялары, егін жинау технологиялары, асханалар мен жүзімнің техникалық сорттарының астығын тауарлық өңдеу, буып-түю және тасымалдау технологиялары бойынша білім, жүзімді өңдеу әдістері мен режимдері, жүзім шараптарын өндіру технологиясы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top