Көкөністерді егістен кейін пайдалану технологиясы/

  • Мақсаты: АӨК болашақ магистранттарының жеке қасиеттерін, сондай-ақ өсірілген өнімді неғұрлым ұтымды пайдалану үшін өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау мен қайта өңдеу мәселелерінде жалпы мәдени және кәсіби құзыреттерін қалыптастыру, сақтау және қайта өңдеу кезінде өнімнің ысырабын азайту, сақтау мен қайта өңдеудің тиімділігін арттыру, шығарылатын өнімнің ассортиментін кеңейту. Оқу пәнінің міндеттері: - дәнді дақылдарды, шөп және зығыр тұқымдарын, картопты, көкөніс дақылдарын жинағаннан кейінгі өңдеу кезінде машиналар мен жабдықтардың құрылымы, жұмыс процесі, оларды реттеу және баптау бойынша білім алу; - машиналар мен жабдықтарды жұмысқа дайындау бойынша білім мен практикалық дағдыларды игеру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top