Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат және дайын өнімдердің қасиеттерін зерттеу әдістері
-
Бұл пән тамақ өнімдері мен тағам өнімдерінің жіктелуін, шикізат пен дайын өнімнің қасиеттерін зерттеудің заманауи әдістерін, шикізат пен дайын өнімнің химиялық құрамын, тамақ өнімдерін сенсорлық талдау туралы жалпы мәліметтерді, сондай-ақ тамақ шикізаты мен өнімдерін зерттеу әдістерінің жіктелуін, тамақ шикізаты мен өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін кешенді бағалауды зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2