Азық-түлік тауарларының тауартануы және сараптауы

  • Бұл пән азық-түлік тауарларының биологиялық жіктелуін, тұтыну қасиеттерінің номенклатурасын және тауарлар сапасының көрсеткіштерін, тауарлардың сапасын қалыптастыратын және сақтайтын тұтынушылық қасиеттер мен факторлардың ассортиментін, тауарларды бөлуді және басқаруды ұйымдастыруды, тауарларды сақтаудың, буып-түюдің, тасымалдаудың және өткізудің негізгі проблемаларын, сондай-ақ ақауларды жіктеуді, тауар партиясынан сынамаларды есептеу және іріктеу дағдыларын қалыптастыруды зерделейді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top