Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат және тамақ өнімдері қауіпсіздігінің химиялық және биологиялық аспектілер'
-
Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың негізгі тәсілдерін оқып білу, адам денсаулығына әсер ететін химиялық бөтен заттардың, микроорганизмдердің және олардың метаболиттерінің қауіптілігін талдау және жіктеу жүйелері, тағамдық қоспаларды қолданумен байланысты қауіптер, генетикалық модифицирленген шикізат көздері, олардың қолданылуын нормалау және бақылау.
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2