Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің өсімдік және тамақ шикізаттарын өңдеудің реологиялық негіздері
-
Реологиялық тәсілдерді тамақ және қайта өңдеу өндірістеріндегі технологиялық процестер мен операцияларды басқару мен бақылау үшін, перспективті тәсіл ретінде зерделеу. Дисперсті және тұтқыр-серпімді тамақ орталарының реологиялық моделдерін құрау үшін үш идеалдандырылған материалдардың түрлі қосылған, атап айтқанда, Гук денесі, Ньютон денесі және Сен-Венанның пластикалық денесі
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1