Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жаңа тағам өнімдеріне арналған шикізаттарды өңдеу технологиясы'
-
Өңдеудің барлық кезеңдерінде дайын өнімнің сапалақ көрсеткіштерін бақылау үшін дәстүрлі және дәстүрлі емес шикізаттардың физикалық-механикалық және технологиялық қасиеттерін зерделеу. Осы негізде алынған тамақ шикізаттарын қолдану арқылы тамақтық құндылығы жоғары жаңа тамақ өнімдерінің технологияларын жасау
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1