Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің инженерлік негіздері'
-
Тиімділігі жоғары технологиялық процесті ұйымдастыру. Тамақ өнімдерін өндіру үшін шикізаттардың физикалық-механикалық қасиеттерін пайдалану. Тамақ және қайта өңдеу өндірістеріндегі негізгі және қосалқы технологиилық процестерді іске асыру. Қалдықсыз технологиялар мен қоршаған ортаны қорғаудың принциптерін жетілдіру.
-
Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2