HACCP жүйесіндегі ветеринариялық аспекттер

  • Ет-сүт кәсіпорындарында HACCP жүйесін құрастырудың принциптері мен әдістерін, стандарттары мен HACCP ендіру тиімділігін, мал шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігіне физикалық, биологиялық және химиялық тәуекелділіктер әсерін, ветеринариялық аспекттерді зерттейді. Кәсіпорындарда HACCP жүйесін ендіру, тәуекелділіктерді талдау мен бақылау-қайшылық нүктелерін (БҚН) анықтау, блок-сызбанұсқаларын құру, мониторинг өткізу, құжаттар жүргізу машықтарын қалыптастырады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top