Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару
-
Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйелерін зерттейді; Қазақстан мен шет елдердегі тағам өнімдері қауіпсіздігінің нормативтік-заңнамалық негіздері; өнмідер сапасы мен қауіпсіздігінің негізгі аспекттері; ИСО халықаралық стандарттары; HASSP принциптері негізінде тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйесінің басты талаптары. Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйесіне қатысты практикалық машықтар қалыптастырады
-
Образовательная программа 8D09102 Мал өнімінің санитариялық экологиялық қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1