Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару

  • Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйелерін зерттейді; Қазақстан мен шет елдердегі тағам өнімдері қауіпсіздігінің нормативтік-заңнамалық негіздері; өнмідер сапасы мен қауіпсіздігінің негізгі аспекттері; ИСО халықаралық стандарттары; HASSP принциптері негізінде тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйесінің басты талаптары. Тағам өнімдері сапасы мен қауіпсіздігін басқару жүйесіне қатысты практикалық машықтар қалыптастырады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top