Тамақтандыру индустриясы

  • Курс тақырыбы: тамақ өнеркәсібі: тұжырымдамасы, мақсаттары және жіктелуі; мейрамхананың сипаттамасы: басқару құрылымы, бөлшек және өндірістік үй-жайлар; мейрамханаға келушілерге қызмет көрсетуге дайындық; мейрамханаға келген қонақтарға қызмет көрсету; қабылдау және банкеттерге қызмет көрсету; кафеде қоғамдық тамақтандыру қызметін ұйымдастыру; бистродағы қоғамдық тамақтандыру қызметтері; барларды ұйымдастыру; тамақ өнеркәсібінің басқа да объектілері: пиццерия және кәуапхана.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top