НАССР қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесі

  • HACCP жүйесіне кіріспе: негізгі түсініктер; құндылықтар мен жеңілдіктер; практикалық даму қадамдары; жұмыс тобын құру; шикізат пен дайын өнімнің сипаттамасы; ауқымын анықтау; Өндірістің технологиялық үрдістерінің сипаттамасы және блок-схемалар; процестің ағымдық схемасын объектіде тікелей растау; қауіпті талдау; ККН анықтау; сыни лимиттер мен ККН мониторинг жүйесін құру; ККН үшін түзету әрекеттерін құру; ККН үшін тексеру рәсімдерін белгілеу
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top