Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
НАССР қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жүйесі
-
HACCP жүйесіне кіріспе: негізгі түсініктер; құндылықтар мен жеңілдіктер; практикалық даму қадамдары; жұмыс тобын құру; шикізат пен дайын өнімнің сипаттамасы; ауқымын анықтау; Өндірістің технологиялық үрдістерінің сипаттамасы және блок-схемалар; процестің ағымдық схемасын объектіде тікелей растау; қауіпті талдау; ККН анықтау; сыни лимиттер мен ККН мониторинг жүйесін құру; ККН үшін түзету әрекеттерін құру; ККН үшін тексеру рәсімдерін белгілеу
-
Образовательная программа 6B07501 Стандартизация, сертификация және метрология
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2