Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ шикізатын өңдеудің қазіргі заманғы әдістері
-
Пәннің мақсаты-студентті тамақ өнімдерін зерттеудің заманауи әдістерімен зерттеу. Оқыту нәтижесінде студент өнімді зерттеудің жаңа әдістерін қолдана алады, сапаны, сондай-ақ дайын өнімнің қауіпсіздігін жан-жақты бағалайды, дайын өнімді зерттеудің инновациялық әдістерін жүргізеді, Нәтижелерді математикалық өңдеуді жүзеге асырады, тамақ өнімдеріне ғылыми зерттеулер жүргізеді, жаңа зерттеу әдістерін әзірлейді.
-
Образовательная программа 6B05101 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2