Тамақ шикізатын өңдеудің қазіргі заманғы әдістері

  • Пәннің мақсаты-студентті тамақ өнімдерін зерттеудің заманауи әдістерімен зерттеу. Оқыту нәтижесінде студент өнімді зерттеудің жаңа әдістерін қолдана алады, сапаны, сондай-ақ дайын өнімнің қауіпсіздігін жан-жақты бағалайды, дайын өнімді зерттеудің инновациялық әдістерін жүргізеді, Нәтижелерді математикалық өңдеуді жүзеге асырады, тамақ өнімдеріне ғылыми зерттеулер жүргізеді, жаңа зерттеу әдістерін әзірлейді.
  • Образовательная программа 6B05101 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top