Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының өндірісін ұйымдастыру
-
ПОП жіктелуі. ПОП жабдықтауды ұйымдастыру. Қойма және ыдыс шаруашылығын ұйымдастыру. Өндірісті жедел жоспарлау және технологиялық құжаттама. Өндіріс құрылымы. Қосалқы үй-жайлардың, тарату және дайын өнімнің бракераж жұмыстарын ұйымдастыру. Еңбекті ұйымдастыру және нормалау.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1