Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сыра қайнату өндірісінің технологиясы
-
Сыра қайнату технологиясы негізгі және қосалқы шикізаттың технологиялық қасиеттерін зерттейді сыра өндіріс; арпа уытын, қопсытылған сусланы, ашыту және пісу процестерін, сүзуді, тұрақтандыруды және сыраны құюдың заманауи технологиялары. Шикізат пен дайын өнімнің сапасын химиялық-технологиялық бақылау әдістері. Сыра ашытқысының құрылымы, таза ашытқы дақылдарын алу, ашыту кезінде сыра ашытқысына қойылатын талаптар. Дайын сыраның физика-химиялық және органолептикалық сипаттамалары.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 2