Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон өнімдері және кондитерлік өндірістерді жобалау
-
Нан, макарон және кондитер өндірісінің қазіргі жағдайы мен дамуы. Кәсіпорындардың жіктелуі және түрлері. АЖЖ тұжырымдамасы, оның орны мен пісіру, макарон және кондитерлік өнеркәсіп. АЖЖ міндеттері мен мақсаттары. Ең озық технологиялық өндіріс схемаларын қолдана отырып, негізгі технологиялық жабдықты таңдау және есептеу. Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіруге арналған заманауи автоматтандырылған өндірістік желілер. Технологиялық жабдықтарды есептеу.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1