Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндіріс технологиясындағы тағамдық қоспалар

  • Нан пісіру, макарон және кондитерлік өнімдер технологиясындағы тағамдық қоспалар нан пісіру, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінде тағамдық қоспаларды қолдану әдістері мен ұсыныстарын зерттейді. Нан пісіру, макарон және кондитерлік өнімдер технологиясындағы тағамдық қоспалардың рөлі туралы заманауи идеялар. Тағамдық қоспалардың қазіргі заманғы жіктелуі, оларды тамақ технологияларында қолдану қауіпсіздігінің талаптары. Сусындардың сыртқы түрін, консистенциясын, дәмі мен хош иісін, сақталуын қамтамасыз ететін тағамдық қоспалардың негізгі топтары. Тағамдық қоспалардың технологиялық функциялары мен әсер ету механизмдері, оларды енгізу тәсілдері және Тағамдық шикізаттың құрамы, құрылымы және басқа компоненттерімен өзара әрекеттесуі, олардың тамақ жүйелеріндегі мінез-құлқы туралы заманауи идеялар тұрғысынан пайдалану тиімділігі.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top