Алкогольсіз сусындар өндірісінің технологиясы

  • ҚР және әлемнің басқа да елдерінде алкогольсіз сусындар өндірісінің қазіргі жағдайы және даму болашағы. Шикізат және полупродукты алкогольсіз сусындарды өндіру үшін. Қант және купаж шәрбатын дайындау. Шәрбатты Тауарлық өнім ретінде дайындау ерекшеліктері. Су дайындау тәсілдері. Сусындарды құю ерекшеліктері. Диеталық және емдік-профилактикалық мақсаттағы сусындарды өндіруге арналған шикізатқа қойылатын талаптар сусындардың ғылыми негізделген рецептураларын әзірлеу принциптері. Минералды сулардың жіктелуі. Минералды суларды өндіру және тасымалдау.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top