Уыт технологиясы

  • Сыра қайнатуға арналған уыт технологиясы. Қазақстан Республикасындағы саланың жағдайы. Шикізаттың сипаттамасы. Уыт түрлері. Әр түрлі топтағы дәнді дақылдардан алынған уыттың амилолитикалық белсенділігі. Астықты тазалау және сұрыптау. Астықты жібіту. Астықты өсіріп-өндіру. Уытты кептіру. Өсінділерді бөлу және құрғақ уыт ұстау. Уыттың басқа түрлерін алу ерекшеліктері. Сыра қайнату үшін уыттың арнайы түрлерін алу. Спирт өндірісі үшін уыт алу. Қара бидай уытын алу.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top