Макарон өндірісінің технологиясы

  • Макарон өнімдерінің жіктелуі. Негізгі және қосымша шикізат. Шикізаттың сапасына қойылатын талаптар, оларды сақтау және өндіріске дайындау. Макарон өнімдерін өндіру процесінің жекелеген сатыларының кезектілігі мен мақсаты: қамырды илеу, престеу, қалыптау, шикі өнімдерді бөлу, макарон өнімдерін кептіру және салқындату, буып-түю және буып-түю. Бұйымдарды сақтау шарттары мен мерзімдері және олардың сапасына қойылатын талаптар. Бұйымдардың сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру тәсілдері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top