Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндірісінің технологиясы
-
Макарон өнімдерінің жіктелуі. Негізгі және қосымша шикізат. Шикізаттың сапасына қойылатын талаптар, оларды сақтау және өндіріске дайындау. Макарон өнімдерін өндіру процесінің жекелеген сатыларының кезектілігі мен мақсаты: қамырды илеу, престеу, қалыптау, шикі өнімдерді бөлу, макарон өнімдерін кептіру және салқындату, буып-түю және буып-түю. Бұйымдарды сақтау шарттары мен мерзімдері және олардың сапасына қойылатын талаптар. Бұйымдардың сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру тәсілдері.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1