Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитер өндірістеріндегі сапаны басқару мен технохимиялық бақылау
-
Наубайхана, макарон және кондитерлік өндірістердің өндірістік-технологиялық зертханасының (ӨТЗ) жалпы ережелері мен функциялары. Өндірістегі технологиялық процестерді басқаруды бақылау әдістері мен принциптері. Өнім сапасын басқару жүйелерінің тиімділігін арттыру бойынша жұмыстарды ұйымдастыру. Наубайхана кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау. Макарон зауытындағы технохимиялық бақылау. Кондитерлік кәсіпорындардағы технохимиялық бақылау.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1