Нан, макарон және кондитер өндірістеріндегі сапаны басқару мен технохимиялық бақылау

  • Наубайхана, макарон және кондитерлік өндірістердің өндірістік-технологиялық зертханасының (ӨТЗ) жалпы ережелері мен функциялары. Өндірістегі технологиялық процестерді басқаруды бақылау әдістері мен принциптері. Өнім сапасын басқару жүйелерінің тиімділігін арттыру бойынша жұмыстарды ұйымдастыру. Наубайхана кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау. Макарон зауытындағы технохимиялық бақылау. Кондитерлік кәсіпорындардағы технохимиялық бақылау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top