Нан, макарон және кондитер өндірістерінің теориялық негіздері

  • Нан, макарон, кондитерлік өнімдерді өндіру кезінде пайдаланылатын шикізат туралы жалпы мәліметтер. Шикізатты өндіріске қосуға дайындау процестерінің технологиялық маңызы. Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндіріс кәсіпорындарында жүзеге асырылатын технологиялық процестердің әртүрлі кезеңдерінің негізгі сипаттамалары, тағайындалуы және режимдері. Нан, макарон, кондитер өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру негіздері негізделген теориялық ережелер. Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірістердің технологиялық процестерін жүргізудің теориялық негіздері. Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірістердің технологиялық процестерін басқару принциптері мен технологиялық есептеу негіздері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top