Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сусындар өндірісіндегі тағамдық қоспалар (ағылшын тілінде)
-
Сусындар индустриясындағы тағамдық қоспалар күшті алкогольдік ішімдіктер (арақ, бренди, рома, виски), шараптар, сидрді қоса алғанда, әлсіз алкогольді ішімдіктер, хош иістендіргіштер мен сығындылардағы алкогольсіз сусындар, құрамында шырыны бар алкогольсіз сусындар, шырындар, нектарлар өндірісінде, сондай-ақ сыра өндірісінде тағамдық қоспаларды пайдалану бойынша қолдану тәсілдері мен ұсынымдарды зерделейді. Сусындар индустриясындағы тағамдық қоспалардың рөлі туралы қазіргі заманғы идеялар. Тағамдық қоспалардың заманауи жіктелуі, оларды тамақ технологиясында қолдану қауіпсіздігінің талаптары. Сусындардың сыртқы түрін, консистенциясын, дәмі мен хош иісін, қауіпсіздігін қамтамасыз ететін тағамдық қоспалардың негізгі топтары. Тағамдық қоспалардың технологиялық функциялары мен әрекет ету механизмдері, оларды енгізу тәсілдері және тамақ шикізатының басқа компоненттерімен құрамы, құрылымы және өзара әрекеттесуі, олардың тамақ жүйелеріндегі мінез-құлқы туралы қазіргі заманғы идеялар тұрғысынан пайдалану тиімділігі.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1