Наубайхана, макарон және кондитерлік өндірістің ғылыми және жобалық зерттеулері (екінші тілде)

  • Нан пісіру, макарон және кондитерлік кәсіпорындардағы отандық және шетелдік ғылымның қазіргі даму тенденциялары.  Зерттеушінің жұмыс уақытын ұйымдастыру. Зерттеу әдісінің негіздемесі. Зерттеушінің жеке еңбегін ұйымдастыру, оның тиімділігін арттыру. Зерттеуші ғалымның этикасы. Ғылыми-зерттеу жұмыстарының статистикалық талдауы. Нәтижелерді жобалау және ұсыну. Нан, макарон және кондитерлік өнімдер саласындағы патенттік іздеу. Ғылыми жұмыстың сапасын бағалау әдістері. Мақаланы өңдеу және шолу. Зияткерлік меншікті қорғауға қатысты Қазақстан Республикасының заңнамасы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top