Тағамдық құндылығы жоғары өнімдер технологиясы

  • Астықты, бұршақ дақылдарын, жеміс-жидек шикізатын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану негіздері, сондай-ақ нан, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру кезінде осы шикізат түрлерін пайдалана отырып, тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді өндіру технологиясы. Нан, нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық сызбалары. Нан-тоқаш өнімдерін өндіру кезінде қолданылатын жақсартқыштарды жіктеу. Тағамдық құндылығы жоғары өнімдердің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top