Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық құндылығы жоғары өнімдер технологиясы
-
Астықты, бұршақ дақылдарын, жеміс-жидек шикізатын қайта өңдеу өнімдерін пайдалану негіздері, сондай-ақ нан, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру кезінде осы шикізат түрлерін пайдалана отырып, тағамдық құндылығы жоғары өнімдерді өндіру технологиясы. Нан, нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық сызбалары. Нан-тоқаш өнімдерін өндіру кезінде қолданылатын жақсартқыштарды жіктеу. Тағамдық құндылығы жоғары өнімдердің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 2