Ашыту өндірісіндегі ғылыми және жобалық зерттеулер (екінші тілде)

  • Пән ғылыми және жобалық зерттеулерді ұйымдастыру және оның кезеңдері, ғылыми және жобалық зерттеулердің әдіснамасы және олардың нәтижелерін ресімдеу, ғылыми-жобалық зерттеулерді ақпараттық қамтамасыз ету туралы негізгі мәліметтерді сипаттайды. Корреляциялық және регрессиялық талдау, бір және көп факторлы эксперименттерді жоспарлау және қою негіздері, математикалық модельдерді құрастыру әдістері, тамақ өнімдерінің биотехнологиясындағы технологиялық параметрлерді оңтайландыру келтірілген.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top