Өсімдік шаруашылығының өнімдерін өңдеу және сақтау

  • Егін жинау алдындағы дайындық, егін жинау. Шикізат шығындарының алдын алу және азайту әдістері. Шикізаттың тұрақты сапасын қамтамасыз ету жолдары. Шикізатты бастапқы сақтау, қайта өңдеу өндірістерін өндіру үшін шикізатты бастапқы өңдеу. Шикізатты өңдеу өндірістерінің кәсіпорындарына Тасымалдау, тасымалдау шарттары. Астықтың құрамы мен қасиетінің өзгергіштік және тұрақтылық факторлары. Астықтың қайта өңдеу объектісі ретіндегі сипаттамасы. Астықтың ұн және нан пісіру қасиеттері. Астық сапасына қойылатын талаптар.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top