Наубайхана, макарон және кондитер өндірісінің құрамы мен қасиеттері (ағылшын тілінде)

  • Негізгі сипаттамалары: нан-тоқаш, макарон және кондитер өнімдерін өндіруге арналған шикізаттың химиялық құрамы, қасиеттері, сапалық көрсеткіштері. Негізгі және қосымша шикізаттың мақсаты, функционалдық қасиеттері. Шикізаттың жаңа түрлері, олардың нан, макарон және кондитерлік кәсіпорындарда қолдану ерекшеліктері. Өндіріс негіздері, шикізат өндірісінде жүзеге асырылатын технологиялық процестер, өндірістің технологиялық схемалары, қолданылатын жабдықтың жаңа түрлері. Нан, макарон және кондитерлік өнімдерді өндіруге арналған негізгі және қосымша шикізаттың, жартылай фабрикаттардың сапасын анықтау әдістері. Нанның, макарон және кондитер өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығын арттыруға арналған шикізаттың сипаттамасы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top