Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан өндірісінің технологиясы
-
Нан өндірісінің технологиялық процесінің негізгі кезеңдері. Нан және нан өнімдерінің ассортименті. Шикізаттың химиялық құрамы, органолептикалық және физика-химиялық қасиеттері және оның пісіру қасиеттері. Нан-тоқаш өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін басқару әдістері. Нан өнімдерін өндірудің жекелеген технологиялық кезеңдерінде жүретін химиялық, микробиологиялық, коллоидтық, биохимиялық, жылу-физикалық процестердің мәні. Наубайхана өнімдерін алудың технологиялық процестері. Өнімдердің сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру жолдары.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 2