Нан өндірісінің технологиясы

  • Нан өндірісінің технологиялық процесінің негізгі кезеңдері. Нан және нан өнімдерінің ассортименті. Шикізаттың химиялық құрамы, органолептикалық және физика-химиялық қасиеттері және оның пісіру қасиеттері. Нан-тоқаш өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін басқару әдістері. Нан өнімдерін өндірудің жекелеген технологиялық кезеңдерінде жүретін химиялық, микробиологиялық, коллоидтық, биохимиялық, жылу-физикалық процестердің мәні. Наубайхана өнімдерін алудың технологиялық процестері. Өнімдердің сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру жолдары.
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top