Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ағаш қалдықтарын кешенді пайдалану / Ұлттық тағамдар технологиясы
-
Пәннің мазмұны ағаш өңдеу өнеркәсібінің шикізат базасын ұтымды пайдалану мақсатында ағаш қалдықтарын пайдалану тәсілдерін зерделеуге бағытталған. / Пән халықтардың тамақтану дәстүрлері мен мәдениетін дамыту және қалыптастыру саласындағы теориялық білімді, ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдерді өндіру мен тұтынуды ұйымдастырудың технологиялық процестерін басқарудың практикалық дағдылары мен дағдыларын қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1