Ағаш қалдықтарын кешенді пайдалану / Ұлттық тағамдар технологиясы

  • Пәннің мазмұны ағаш өңдеу өнеркәсібінің шикізат базасын ұтымды пайдалану мақсатында ағаш қалдықтарын пайдалану тәсілдерін зерделеуге бағытталған. / Пән халықтардың тамақтану дәстүрлері мен мәдениетін дамыту және қалыптастыру саласындағы теориялық білімді, ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдерді өндіру мен тұтынуды ұйымдастырудың технологиялық процестерін басқарудың практикалық дағдылары мен дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top