Орман тауарларын жүргізу / Тамақ өнеркәсібінің жабдықтары

  • Пән орман тауарларының тұтыну қасиеттерін, жіктелуі мен стандартталуын, олардың сапасын анықтайтын факторларды; тауарларды есепке алу, бақылау және бағалау әдістерін; орман тауарларының сұрыпталымы мен құрылымын қалыптастыру заңдылықтарын; орман кешені өнімінің сапасын арттыру және оны тасымалдау, пайдалану және тұтыну процесінде сақтау шарттарын зерделейді./ Пән өндірістік цехтардың, кафелердің, асханалардың және басқа да тамақ дайындау объектілерінің жабдықталуын зерттеуге мүмкіндік береді.
  • Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top