Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ағаштану/Ұннан жасалған кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Материалдар ретінде ағаш пен ағаш қабығының құрылымы мен қасиеттерін зерттейтін пән; химия, физика, механика және биология әдістерімен алынған осы материалдар туралы мәліметтер кешенін қамтиды./ Пән кондитерлік өндіріске арналған шикізатқа сипаттама береді, қамырдың әртүрлі түрлерін дайындау технологиясының ерекшеліктерін, кондитерлік өндірістің қазіргі даму тенденцияларын қарастырады.
-
Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1