Жұмсақ жиһазды құрастыру мен технологиясы / Тамақ дайындау технологиясы

  • Пән сізге теориялық негіздерді үйренуге және заманауи технологияларды қолдана отырып, жұмсақ құрылыстың практикалық дағдыларын қалыптастыруға мүмкіндік береді. / Пән қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерін өндірудің теориялық негіздерін, шикізат пен жартылай фабрикаттарды өңдеудің негізгі әдістері мен әдістерін, ет, құс және балықтан, кондитерлік өнімдер мен сусындардан ыдыс-аяқ дайындау технологиясын зерттейді. Қоғамдық тамақтандыру өнімінің сапасына, оны үстелге беру кезінде ресімдеуге қойылатын талаптар. Пісіру процесінің рецептурасы мен технологиясы.
  • Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top