Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жұмсақ жиһазды құрастыру мен технологиясы / Тамақ дайындау технологиясы
-
Пән сізге теориялық негіздерді үйренуге және заманауи технологияларды қолдана отырып, жұмсақ құрылыстың практикалық дағдыларын қалыптастыруға мүмкіндік береді. / Пән қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерін өндірудің теориялық негіздерін, шикізат пен жартылай фабрикаттарды өңдеудің негізгі әдістері мен әдістерін, ет, құс және балықтан, кондитерлік өнімдер мен сусындардан ыдыс-аяқ дайындау технологиясын зерттейді. Қоғамдық тамақтандыру өнімінің сапасына, оны үстелге беру кезінде ресімдеуге қойылатын талаптар. Пісіру процесінің рецептурасы мен технологиясы.
-
Образовательная программа 6B01406 Кәсіптік оқыту
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1