Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамхана бизнесіндегі калькуляциялау негіздері
-
Пәндер есеп пен бухгалтерлік есеп негіздерін қалыптастыруда әлеуметтік, мәдени және тарихи факторлар туралы түсініктердің қалыптасуын қамтамасыз ету мақсатында оқытылады; жалпы адамзаттық мәдениеттің бір бөлігі ретінде қоғамдық тамақтандыруда өзіндік құн және бухгалтерлік есеп туралы түсініктерді қалыптастыруды қамтамасыз ету. Ыдыс-аяқтың құнын есептеу карталарын жасау. мейрамхана бизнесі. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы баға белгілеу.
-
Образовательная программа 6B11128 Қызмет көрсету саласындағы IТ технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1