Мейрамхана бизнесіндегі калькуляциялау негіздері

  • Пәндер есеп пен бухгалтерлік есеп негіздерін қалыптастыруда әлеуметтік, мәдени және тарихи факторлар туралы түсініктердің қалыптасуын қамтамасыз ету мақсатында оқытылады; жалпы адамзаттық мәдениеттің бір бөлігі ретінде қоғамдық тамақтандыруда өзіндік құн және бухгалтерлік есеп туралы түсініктерді қалыптастыруды қамтамасыз ету. Ыдыс-аяқтың құнын есептеу карталарын жасау. мейрамхана бизнесі. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы баға белгілеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top