Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру өнімдері технологиясы
-
Пәннің мақсаты: бұл пән студенттерді аспаздық өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету талаптарымен таныстырады; аспаздық өнімдерді, аминқышқылдарын, майларды, минералды, витаминдерді және т.б. өндіру, ас мәзірін дайындау және бюджеттеу. Студенттер әмбебап ас үй машиналары, жуу және тазалау жабдықтары, жылыту құрылғылары, инженерлік жабдықтар туралы білім алады
-
Образовательная программа 6B11128 Қызмет көрсету саласындағы IТ технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2