Ет және сүт өнімдерінің биотехнологиясы

  • Ет және сүт өнімдерінің биотехнологиясы өнеркәсібінің дамуының негізгі бағыттары. Тамақ өнімдерінде ферменттер мен бояғыштарды қолдану. Сақтаудың әр түрлі түрлерінде ет пен сүт өнімдерінде кездесетін биотехнологиялық процестер. Қалдық микрофлораның өнім сапасына әсері. Ет және сүт өнімдерінің сапасын анықтаудың негізгі әдістері. Қоян етінен тағам өнімдерін өндірудің биотехнологиясы. Микробиологиялық тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Образовательная программа 6B05101 Ауылшаруашылық биотехнология
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top