Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірісін микробиологиялық бақылау
-
Азық-түлік өнімдерінің микробиологиялық негіздері. Тағамның нақты микрофлорасы. Азық-түлікпен аурулар: микроорганизмдер, аурулар және бақылау әдістері. Азық-түлік қауіпсіздігінің кейбір заңды аспектілері. Азық-түлік бұзылуына әкелетін микроорганизмдерді бақылау. Азық-түліктегі бактерияларды анықтау және сәйкестендіру.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2