Тағам биотехнологиясы

  • Тағам биотехнологиясының қазіргі жағдайы мен даму болашағы. ҚР ЕурАзЭҚ, ЕО заңнамалық базасы. Кәсіпорындардағы азық-түлік қауіпсіздігі (HACCP, ISO, GMP, GHP, EU Directives). Тамақ өнеркәсібінде витаминдер, аминоқышқылдарды қолдану. Ферменттік препараттарды алу және оларды тамақ өнеркәсібінде қолдану. Биотехнологиямен алынған тағамдық қоспалар мен ингредиенттерді қолдану. Тамақ өнеркәсібінде пайдаланылатын микроағзалар. Тамақ өнеркәсібіндегі генетикалық түрлендірілген көздер. Жануарлардың, өсімдік тектес шикізаттың азық-түлік биотехнологиясы ферменттеу өндірісі.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top