Нан және кондитерлік кәсіпорындарды жобалау

  • Нан пісіру және кондитер өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелері туралы білімдерін құрастыру; кәсіпорынды жоспарлаудың негізгі есептеу критерийлері мен принциптері; жобалардың техникалық-экономикалық негіздемесі; техникалық есептеулер, соның ішінде кәсіпорындардың қуаттылығының есептеулері; шикізатты тұтынудың, өнімдерді араластырудың және сақтау қоймаларының есептеулері; техникалық жабдықты есептеу және таңдау; дайын өнімді сақтайтын қоймалар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top