Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан және кондитерлік кәсіпорындарды жобалау
-
Нан пісіру және кондитер өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелері туралы білімдерін құрастыру; кәсіпорынды жоспарлаудың негізгі есептеу критерийлері мен принциптері; жобалардың техникалық-экономикалық негіздемесі; техникалық есептеулер, соның ішінде кәсіпорындардың қуаттылығының есептеулері; шикізатты тұтынудың, өнімдерді араластырудың және сақтау қоймаларының есептеулері; техникалық жабдықты есептеу және таңдау; дайын өнімді сақтайтын қоймалар.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2