Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің тағамдық қоспалары
-
Бұл пәннің мақсаты – техникалық қоспалар мен жақсартқыштардың негізгі топтары, олардың жіктелуі, алыну әдістері, құрылысы, физикалық және химиялық қасиеттері туралы білімді қалыптастыру; өсімдік шикізатынан азық-түлік өнімдерінің заманауи тағамдық технологиясында техникалық қоспалар мен жетілдіргіштерді қолдану; нан-тоқаш және кондитер өнімдерін өндіруде техникалық қоспалар мен жақсартқыштарды қолдануды үйрету.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1