Қайта өңдеу кәсіпорындарындағы санитария және гигиена

  • Санитарлық-эпидемиологиялық қадағалау дағдылары мен білімін қалыптастыру үшін ішек инфекцияларының, тағамнан уланулардың, гельминтоздардың сипаттамасы және олардың алдын алу шараларының тізбесі беріледі; тамақ және қайта өңдеу өнеркәсiбiнiң азық-түлiк объектiлерiн жақсарту жөнiндегi негiзделген санитарлық-гигиеналық талаптар, сондай-ақ қайта өңдеу кәсiпорындарындағы санитарлық режимдi қамтамасыз ету жөнiндегi шаралар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top