Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Емдік тамақтану
-
Емдік тағамдық тағамдарды дайындау технологиясы, өнімнің сапасын қамтамасыз ету бойынша дағдыларды қалыптастыру мақсатында білім. Диетологияның негізінде жатқан теңдестірілген тамақтану теориясын, технологиялық өңдеу кезінде болатын тағам өнімдерінің негізгі қасиеттерінің өзгеруін, олардың дайындалған тағамдар мен аспаздық өнімдердің сіңімділігі мен сапасына әсерін зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2